Veleprodaja


Od početka poslovanja, Pekara “Algoritam-inženjering” d.o.o temelji prodaju svojih proizvoda na veleprodaji odnosno distribuciji proizvoda u manje trgovačke objekte i trgovačke lance na području općina Živinice, Kalesija i Tuzla. Zahvaljujući kontinuiranoj posvećenosti kvalitetu proizvodnog procesa te opredijeljenosti menadžment tima da gradi dugoročne odnose sa klijentima utemeljene na obostranom zadovoljstvu, pekara Algoritam sa ponosom može istaći da se naši proizvodi danas nalaze u preko 100 prodavnica na ciljnom području te na policama velikih trgovačkih lanaca Bingo, Konzum i Aden..

Osnovna konkurentska prednost našeg preduzeća i ono što našu pekaru čini prepoznatljivom jeste izuzetna posvećenost standardima kvalitete koji se u velikoj mjeri odnose na posvećenost čistoći kako proizvodnog procesa, tako i dostavnih vozila te cjelokupnog procesa dostave. Pored toga, naši vozači – distributeri su veoma iskusni i posvećeni svom poslu te su u svakom trenutku spremni da odgovore na zahtijeve klijenata.

Pekara “Algoritam-inženjering” d.o.o. se kontinuirano trudi da raznovrsnom ponudom ali i izuzetno profesionalnim odnosom učini klijenta zadovoljnim te na taj način produbi saradnju i poveća lojalnost postojećih klijenata. Sa druge strane, podjednaku pažnju posvećujemo i pronalasku novih klijenata i širenju naše distrubutivne mreže. Ukoliko ste Vi vlasnik trgovačke radnje i željeli biste da se naši proizvodi nađu na Vašim policama, za više informacija nas kontaktirajte putem e-maila: [email protected] ili putem telefona: 035 775 829.

Veleprodaja kroz brojeve