Naši objektiU našim maloprodajnim objektima možete pronaći cjelokupni asortiman proizvoda, od sitnog programa do specijalnih vrsta hljeba. Svježi proizvodi i ljubazno prodajno osoblje su razlog zbog kojeg naši vjerni kupci svakodnevno posjećuju naš objekat bez obzira na dostupnost naših proizvoda u drugim trgovačkim objektima.

Prodajno mjesto - Školska ulica Živinice

Prodajno mjesto u Školskoj ulici br. 14 postoji od samog osnivanja preduzeća, odnosno od 1997 godine. Obzirom da se nalazi u blizini Prve osnovne škole Živinice, ovo prodajno mjesto je omiljena destinacija učenika iz ove škole ali i velikog broja građana Živinica. U septembru 2016 godine je prodajno mjesto renovirano i dodatno modernizovano u cilju pružanja još bolje usluge i kvalitetnijih proizvoda našim kupcima.

U sklopu ovog maloprodajnog objekta zaposleno je tri radnika, a prodavnica je otvorena svakim danom od 06:30 do 20:00 (u ljetnom periodu, do 22:00). U slučaju potrebe za većim narudžbama hljeba ili peciva, osjećajte se slobodnim da nas nazovete na 035 772 034 te osigurate da proizvodi koji su Vam potrebni budu spremni u ono vrijeme koje Vama odgovara i po mogućnosti, dostavljeni na Vašu adresu.


Adresa

Školska 14, Živinice

Radno vrijeme

Svaki dan od 06:00 do 20:00

Svježi proizvodi

Vaši omiljeni, uvijek svježi proizvodi čekaju na Vas!

Parking

Dostupan parking ispred objekta

Narudžba

Mogućnost narudžbe većih količina putem telefona!

Prodajno mjesto - Dubrave DonjeU oktobru 2016 godine, Pekara Algoritam je otvorila novi maloprodajni objekat na adresi Spreča 17, Dubrave Donje, gdje se od septembra 2016. godine nalazi i proizvodni pogon pekare. Ovaj maloprodajni objekat je u kratkom vremenskom periodu postao jedno od omiljenih mjesta kupaca za prvu jutarnju kafu, ukusni doručak ili popodnevnu užinu. U prijatnom ambijentu moderno uređenog prostora možete pronaći naš cijeli proizvodni asortiman, ali i komplementarnu trgovačku robu. Ljubazno osoblje, čistoća i kvalitet proizvoda su glavne odlike i ovog maloprodajnog objekta.

Prodajno mjesto u Dubravama Donjim je otvoreno radnim danom od 06:00 do 20:00, a vikendom od 06:00 do 15:00, a u slučaju narudžbe prodajno osoblje možete kontaktirati na broj telefona 035 744 188.

Adresa

Spreča 17, Dubrave Donje

Radno vrijeme

Radnim danom od 06:00 do 20:00, vikendom do 15:00

WiFi

Dostupan internet za goste u objektu

Parking

Dostupan parking ispred objekta

Narudžba

Mogućnost narudžbe većih količina putem telefona!

Prodajno mjesto - MalineU septembru 2017 godine, Pekara Algoritam je otvorila svoj treći maloprodajni objekat u Industrijskoj zoni Maline. Smješten uz Magistralni put Sarajevo - Tuzla, objekat se nalazi na atraktivnoj lokaciji kako za mještane Živinica zaposlenih u Tuzli i radnike u Poslovnoj zoni, tako i za veliki broj prolaznika. Kao i naša dva prethodna objekta, i objekat u Malinama odiše moderno-uređenim interijerom i prijatnom atmosferom. U ovom objektu možete naći naš cjelokupni asortiman, a mala prednost u odnosu na druge prodavnice jeste da se u istom objektu nalazi i restoranski prostor koji nudi izbor gotovih jela odličnog kvaliteta.

Prodajno mjesto u Malinama je otvoreno radnim danom od 06:00 do 18:00, a vikendom od 06:00 do 14:00.

Adresa

Industrijska zona Maline (ispred objekta Džafa Eloksir)

Radno vrijeme

Radnim danom od 06:00 do 18:00, vikendom do 14:00

WiFi

Dostupan internet za goste u objektu

Parking

Dostupan parking ispred objekta

Narudžba

Mogućnost narudžbe većih količina putem telefona!